Stevia Tabs

Het gebruik van Stevia Tabs is sinds de officiële toelating van Stevia als voedingssupplement letterlijk geëxplodeerd. Stevia Tabs zijn een alternatief voor de traditionele suiker of de chemische zoetjes. Stevia Tabs zijn er in diverse groottes, samenstellingen en zoetkracht. Ons Stevia For You Team nam als uitgangspunt de best mogelijke samenstelling qua ingrediënten en we hechten aan een duidelijke en volledige beschrijving van de eigenschappen van onze Stevia Tabs.

Criteria voor Stevia Tabs

De functie van Stevia Tabs mag als bekend worden beschouwd: het zoeten van dranken als thee en koffie. Zo simpel is dat zou u waarschijnlijk denken. Tijdens onze speurtocht naar de meest geschikte Stevia Tabs zijn we heel wat variaties tegengekomen. Grote, kleine, dikke, dunne, verpulverende en…ronduit vieze Stevia Tabs. Om over de werking van sommige dispensers nog maar te zwijgen. We hebben daarbij scherp gelet op samenstelling, zoetkracht, oplossnelheid en smaak.
Het meest gangbaar is een diameter van 60 mm, een standaard die verwerkt kan worden door verschillende soorten dispensers. Afwijkende maten bleken geen extra voordelen te geven, hoewel kleinere Stevia Tabs vaak minder zoet waren en grotere Stevia Tabs vooral meer vulstoffen bevatten.

Samenstelling van onze Stevia Tabs

We kwamen heel wat variaties in samenstelling tegen: met maltose/maltodextrine, met chemische toevoegingen en zelfs tabletten met het verfoeide aspartaam. Eerlijk gezegd kan een steviatablet natuurlijk niet zonder bepaalde toevoegingen, zoals bij elk kant-en-klaar product. Dus hebben we gefocust op de minst omstreden substanties, onder uitsluiting van overbodige toevoegingen. Onze Stevia Tabs zijn op basis van Rebaudioside A en bij elk product treft u een volledige specificatie en overzicht van de voedingswaarden aan. Stevia Tabs met fructose, maltose, lactose of andere ongewenste ingrediënten hebben wat ons betreft de eindstreep niet gehaald.

Zoetkracht van Stevia Tabs

Er bleek een grote variatie te zitten in de zoetkracht en oplossnelheid. De zoetkracht kan variëren van Stevia Tabs van 30 tot 70x zoeter dan suiker. Dat maakt wel enig verschil voor de dosering (1 of twee tabletten in uw koffie of thee). Ook hierbij bleek goedkoop veelal duurkoop te zijn. Laat u dus niet misleiden door allerhande goedkope aanbiedingen! Onze Stevia Tabs hebben een zoetkracht van rond de 50x zoeter dan gewone suiker. Wij gaan ervan uit dat u uw koffie of thee graag warm opdrinkt, dus is het van belang te weten hoe snel de Stevia Tabs oplossen. Dat heeft ons letterlijk heel wat tijd gekost! Er waren Stevia Tabs die na minuten lang nog niet helemaal waren opgelost. Ook die Stevia Tabs zult u niet aantreffen in onze webwinkel, immers onze naam is niet voor niets Stevia For You!

Veilige Stevia Tabs

Vanzelfsprekend staan veiligheid en toegevoegde waarde bovenaan. Daarom hanteren wij strenge selectiecriteria voordat Stevia Tabs aan het assortiment wordt toegevoegd. Alle relevante informatie, inclusief voedingswaarden, worden vermeld in onze webwinkel en op de verpakking van de Stevia Tabs zelf. Om die reden treft u altijd een productienummer en een houdbaarheidsdatum aan op onze Stevia Tabs.

Stevia Tabs los en in dispenser

Losse Stevia Tabs kunnen worden benut om hetzij de dispenser weer bij te vullen, dan wel wat Stevia Tabs mee te nemen voor onderweg. In onze webwinkel treft u uitsluitend hoogwaardige losse Stevia Tabs aan die voldoen aan onze hoge selectiecriteria. Ook de goed werkende dispenser is van belang en is meegewogen. Immers, u hebt weinig aan een dispenser waaruit de Stevia Tabs half of verpulverd tevoorschijn komen. Ook dat is voor uw gebruiksgemak!

 

Home